Fa tárolódoboz, 5 rekeszes UNIKA
  • Fa tárolódoboz, 5 rekeszes UNIKA
  • Fa tárolódoboz, 5 rekeszes UNIKA
  • Fa tárolódoboz, 5 rekeszes UNIKA

Fa tárolódoboz, 5 rekeszes UNIQUE

16 990,00 Ft

Ib Laursen UNIQUE  Fa tárolódoboz, 5 rekeszes - Stílusos, újrahasznosított fából készült UNIQUA tárolódoboz, öt rekesszel. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Újrahasznosított fából készült, rendkívül dekoratív öt rekeszes tárolódoboz a dán Ib Laursen-től. A 60 cm hosszú stílusos és praktikus doboz 5 rekeszét sokoldalúan tudod felhasználni. Akár tárolóként a konyhában, hálóban, nappaliban vagy fürdőben, de dekorációs céllal gyertyát és virágokat is tarthatsz benne.

Anyaga: fa

Méret: 60×6×13 cm

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

2191-00

Adatlap

Méret
Méret: 60×6×13 cm
Szín
barna
Anyag
fa