• -30%
Edényfogó szív alakban Noella white szett
  • Edényfogó szív alakban Noella white szett

Edényfogó szív alakban Noella white szett

6 990,00 Ft
4 893,00 Ft - 30% kedvezménnyel

Greengate Edényfogó szív alakban Noella white szett - Két darabos, színes virágmintával díszített edényfogó szett szív alakban. 

OEKO-TEX® tanúsítvánnyal

Mennyiség

Két darabos, színes virágmintával díszített edényfogó szett szív alakban. A pamut konyhai kiegészítőt akár dekorációként is használhatod a konyhában. A szív alakú edényfogó tetején egy felakasztó hurok található, amivel könnyen felakaszthatod a terméket a konyhabútorra, a falra.

Méret: 20 cm

Anyaga: pamut

GreenGate - Skandináv lakberendezés

Romantikus és vintage stílusban megálmodva

Green-gate%20(4).jpg Green-gate%20(3).jpg Green-gate%20(2).jpg Green-gate%20(1).jpg

A dán Green Gate márka termékei rendkívül népszerűek az egész világon. Évente kétszer megjelenő, eredeti mintákkal és színekkel teli kollekcióinak minden darabja könnyen kombinálható egymással és a korábbi évek termékeivel.  A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos konyhai kesztyűk, kenyérkosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat.

COTPOTHNOE0104

Adatlap

Méret
20 cm
Szín
színes
Anyag
pamut