Csatos üveg Summertime 1,1 l
  • Csatos üveg Summertime 1,1 l
  • Csatos üveg Summertime 1,1 l

Csatos üveg Summertime 1,1 l

6 990,00 Ft

Ib Laursen Csatos üveg Summertime 1,1 l - Dekoratív, virágmintás csatos üveg a nyári partikra. 

Mennyiség

Az Ib Laursen Summertime kollekciójának csodaszép virágmintás csatos üvegjéből igazi élmény lesz a nyári frissítő felszolgálása.

A palack klasszikus formájú, tiszta üvegből készült, amelyet a pereme körül gazdag nyári színekben pompázó réti virágmotívum díszít, amely igazi ünnepi hangulatot varázsol az étkezőasztalra.

Állítsd össze eredeti Summertime szetted. Kombináld a csatos üveget a kollekció üvegpoharával – és a romantikus hatás tökéletes lesz.

TIPP: Házi készítésű szörpöt fogsz készíteni? A Summertime csatos üvege tökéletes választás lesz a tárolásra.

Méret: magasság: 30 cm, átmérő: 8 cm

Anyaga: üveg, fém

Ib Laursen

A vidéki stílus tökéletes megtestesítője, egy nagy adag skandináv bájjal kiegészítve

iblaursen.jpg iblaursen5.jpg iblaursen4.jpg Ib5.jpg

A dán IB Laursen márka stílusos otthoni kiegészítők és kerti dekorációk széles választékát kínálja. A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

24051-00

Adatlap

Méret
magasság: 30 cm, átmérő: 8 cm
Szín
színes
Anyag
üveg, fém