• -40%
Függő ajtódísz – Mistletoe Brass Antique
  • Függő ajtódísz – Mistletoe Brass Antique
  • Függő ajtódísz – Mistletoe Brass Antique

Függő fagyöngy ajtódísz – Mistletoe Brass Antique

14 990,00 Ft
8 994,00 Ft - 40% kedvezménnyel

Bastion Collections Függő fagyöngy ajtódísz – Mistletoe Brass Antique - Stílusos arany színben pompázó, függeszthető ajtódísz az ünnepi időszakra.

Mennyiség

Stílusos arany színben pompázó, függeszthető fagyöngy ajtódísz az ünnepi időszakra. A gyönyörű fagyöngy dekoráció karácsonykor gyönyörűen díszíti az ajtót vagy falat Igazi figyelemfelkeltő darab, amikor belép otthonába.

Méret: 40 cm

Anyaga: fém

Bastion Collections - ahol a szeretet az apró részletekben rejlik

bastion3.jpg bastion.jpg bastion2.jpg bastion4.jpg

A Bastion Collections holland márka lélekkel teli, divatos kézírásos stílusú, fehér, szürke és fekete színű, letisztult tónusú dizájnjaival szíven találja az északi stílus kedvelőit. A Bastion Collections szeret az ellentétekkel játszani. A holland gyártó lenyűgözően bizonyítja, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást. A letisztult tónusok, amelyben a fekete, fehér, meleg szürke és néha a piros szín stílusosan kombinálódik kedves üzenetekkel, szívekkel, pontokkal, csillagokkal vagy csíkokkal. A szeretet a részletekben rejlik, ami egyértelműen tükröződik a kerámia termékeken és az otthoni kiegészítőkön. A Bastion Collections termékei hamar a stílust és a minőséget kedvelő vásárlók kedvencei lesznek.

EW/MISTLETOE L 001

Adatlap

Méret
40 cm
Szín
arany
Anyag
fém