Willow Tree - Szeretet
  • Willow Tree - Szeretet
  • Willow Tree - Szeretet

Szeretet

27 990,00 Ft

Willow Tree - Szeretet - Susan Lordi Willow Tree szobrai békét és szeretetet hoznak otthonodba. Az érzelemdús figurák tökéletes ajándékok minden alkalomra!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Willow Tree - Szeretet/Chrysalis

Ajándékozz Willow Tree szobrot szeretteidnek! Az amerikai szobrásznő Susan Lordi alkotásai egyszerűen és szavak nélkül fejezik ki az összes olyan érzést, amit meg szeretnél mutatni az ajándékkal.

 Védelem, törődés és elengedés…

Susan Lordi a figuráról:

„A szobor az anya és tizenéves lánya közötti kapcsolat szimbolikája. Az elengedés ideje, a feltörekvő függetlenség támogatása. Az anya első reakciója a védelem, hogy megóvja gyermekét. A legnagyobb ajándék mégis az a szeretet és az a bizalom, amely segít megtalálni a szárnyakat a repüléshez…”

 A Willow Tree figurák műgyantából készülnek , ami a faragott fa igazi utánzata. Kézzel festett, ólommentes festékkel lefestve, barna díszdobozban szállítjuk. A díszdobozban minden szoborhoz egy rövid, személyre szabott üzenet található a szobrásznőtől. 

A Szeretet szobor ideális ajándék édesanyák, nők lánygyermekek számára, a támogatás és szeretet kifejezésére. 

Méret: 23 cm

.

A legszebb ajándék az, amit szeretetből adunk – benne mély érzelmekkel és kimondatlan szavakkal. Az igazi ajándék mindig túlmutat önmagán és egy igazi, személyre szóló üzenetet is nyújt a megajándékozottnak, úgy mint Susan Lordi amerikai szobrásznő Willow Tree szobrai….Susan Lordi alkotásai rendkívül intuitívak. A művésznő vázlatok nélkül  - elsősorban a családjából érkező érzelemvilágra, szeretetre támaszkodva álmodja meg fantáziavilágát. A műgyantából készült figurák eredetijét fából faragja ki. Ezt a mintát később egy manufaktúrában sokszorosítják. A fahatás, a fa aprólékos és gondos faragása azonban minden szoborban benne van. Úgy, mint a szeretet is és az érzelmek, amelyek minden figurában , mint rejtett üzenetek jelennek meg.A Willow Tree figurák kedvesek, megnyugtatóak, barátságosak és inspirálók. Csendben állnak és szavak nélkül is kifejezik azt, amire szükségünk van.  A Willow Tree szobrok üzenete örök érvényű.A szobrok mellé a művésznő egy kártyát is mellékel, rajta egy üzenettel, amely kulcsot ad a figurába rejtett titokhoz. Hogy a megajándékozottnak ezt az üzenetet sikerül-e megfejtenie – az tőle és az ajándékozótól függ. A szobrok mindenesetre mágikus erővel bírnak. Erőt adnak ahhoz, hogy több megértést, szeretetet és békét vonzunk az életünkbe.
.
. WillowTree5.jpg WillowTree4.jpg WillowTree2.jpg WillowTree3.jpg
26153

Adatlap

Méret
23 cm
Szín
fehér, barna
Anyag
fa hatású műgyanta