Love my Dog (dark) emlékdoboz
  • Love my Dog (dark) emlékdoboz
  • Love my Dog (dark) emlékdoboz
  • Love my Dog (dark) emlékdoboz
  • Love my Dog (dark) emlékdoboz
  • Love my Dog (dark) emlékdoboz

Love my Dog (dark) emlékdoboz

24 990,00 Ft

Willow Tree - Love my Dog (dark) emlékdoboz - Susan Lordi Willow Tree szobrai békét és szeretetet hoznak otthonodba. Az érzelemdús figurák tökéletes ajándékok minden alkalomra!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Elragadó ajándék kutyarajongó barátainknak és családtagjainknak.  A Willow Tree emlékdobozok remek helyet biztosítanak ékszereknek és apró kiegészítőknek. A doboz fedelének belsejében angolul a következő üzenet olvasható: "Always with me, full of personality”.

Kézzel festett műgyantából készült emlékdoboz, a fedélre rögzített háromdimenziós, faragott figurával. A fedél nincs rögzítve, az egy mozdulattal könnyen levehető. A szoborfigura elegáns ajándékdobozban érkezik, és egy személyes üzenettel a művésztől. 

A Willow Tree figurák műgyantából készülnek , ami a faragott fa igazi utánzata. Kézzel festett, ólommentes festékkel lefestve, barna díszdobozban szállítjuk. A díszdobozban minden szoborhoz egy rövid, személyre szabott üzenet található a szobrásznőtől.

Susan Lordi a szoborról:

„A háziállataink mindig megérzik milyen hangulatban vagyunk, tudják mit érzünk. Legyünk bármilyen érzelmi vagy fizikai állapotban, ők úgy, ahogy – amilyenek vagyunk elfogadnak minket. Az állatok megtanítanak minket barátságra,  türelemre és a belső békére. Hűséggel, kedvességgel és kifejező tekintettel támogatnak minket. Maximálisan igaz, hogy az állatoknak hatodik érzékük van. Ez a szeretet érzéke, ami mindig feltétel nélküli."

Méret: 8 cm magas

 

.

A legszebb ajándék az, amit szeretetből adunk – benne mély érzelmekkel és kimondatlan szavakkal. Az igazi ajándék mindig túlmutat önmagán és egy igazi, személyre szóló üzenetet is nyújt a megajándékozottnak, úgy mint Susan Lordi amerikai szobrásznő Willow Tree szobrai….Susan Lordi alkotásai rendkívül intuitívak. A művésznő vázlatok nélkül  - elsősorban a családjából érkező érzelemvilágra, szeretetre támaszkodva álmodja meg fantáziavilágát. A műgyantából készült figurák eredetijét fából faragja ki. Ezt a mintát később egy manufaktúrában sokszorosítják. A fahatás, a fa aprólékos és gondos faragása azonban minden szoborban benne van. Úgy, mint a szeretet is és az érzelmek, amelyek minden figurában , mint rejtett üzenetek jelennek meg.A Willow Tree figurák kedvesek, megnyugtatóak, barátságosak és inspirálók. Csendben állnak és szavak nélkül is kifejezik azt, amire szükségünk van.  A Willow Tree szobrok üzenete örök érvényű.A szobrok mellé a művésznő egy kártyát is mellékel, rajta egy üzenettel, amely kulcsot ad a figurába rejtett titokhoz. Hogy a megajándékozottnak ezt az üzenetet sikerül-e megfejtenie – az tőle és az ajándékozótól függ. A szobrok mindenesetre mágikus erővel bírnak. Erőt adnak ahhoz, hogy több megértést, szeretetet és békét vonzunk az életünkbe.
.
. WillowTree5.jpg WillowTree4.jpg WillowTree2.jpg WillowTree3.jpg
28177

Adatlap

Méret
8 cm
Szín
fehér, barna
Anyag
Fa hatású műgyanta