Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Húsvéti ötletelés

A tavaszi virágok, a tavasz színei, illatai határtalan lehetőséget nyújtanak a fantázia szárnyalásának! Készítsünk virágkoszorúkat, ültessünk tulipánt, nárciszt és a mini kaspókkal virágoztassuk fel a lakás különböző pontjait! A húsvéti időszakban a virág dekorációk mellett próbálkozzunk meg a tojásfestéssel is! Erre hoztunk most pár ötletes tippet is!

A hagyományos - boltban is kapható tojásfestékeket bolondítsuk meg egy gumis vagy madzagos díszítéssel!Látványos, mégis nagyon egyszerűen elkészíthető a csillámfilctollas vagy csillámfestékes tojásdekoráció! Ezzel a gyerekek egyedül is megpróbálkozhatnak. Tippünk: ha festéket használtok egy radiros ceruza végét mártsátok be a festékbe és azzal már indulhat is a pöttyözés!Nagy kedvencünk a szalvétás dekopázs technikával díszített tojások. Az elkészítés menetét a Dekorrella blogon részletesen is elolvashatjátok! Az alapanyagként használt szalvétákat a Skandi Trend webáruházban és a budaörsi boltban keressétek!

GreenGate szalvéták 
A régi hagyományokat követve készíthetünk növénynyomatos tojásokat is. Ehhez csak egy nejlonharisnyára, különböző kisebb kertben szedett levelekre és a vöröshagyma héjára lesz szükségünk. A leveleket rásímítjuk a tojásra, ráhúzzuk a harisnyát, jó szorosan megkötjük - hogy feszüljön, majd a hagymás vagy festékes vízbe jól megáztatjuk. Ahol a növény érintkezik a tojással, ott a tojás színtelen marad, a többi rész megszíneződik.
Egyszerű - szintén a gyerekekkel is elkészíthető a dekorszalagos technika - legjobb, ha rögtön matricás dekorszalagot szereztek be. A GreenGate dekorszalagok tökéletesek erre a célra is!


Csodaszép dekorációt készíthetünk a különböző mintákat adó papírlyukasztók segítségével is! Egy szép papír, egy jó ötlet és kész is a húsvéti tojás!


Persze nem szabad megfeledkezni a tojástartókról sem! A GreenGate csodálatos porcelán és kerámia tojástartóit bátran használhatjuk az ünnepi asztalon és a húsvéti dekoráció elkészítésénél is!