Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Mindennapi kerámiáink

Nagymamáink idejében volt szokás, hogy külön étkészletet tartottak fenn az ünnepi alkalmakra és a vasárnapi ebédre. A mindennapokban egy egyszerűbb, kevésbé díszes szettet használtak.Ez a hagyomány még ma is sok helyen él. A GreenGate Everyday elnevezésű kollekciója erre az igényre próbál reflektálni. A letisztult és kifinomult formavilágú ALICE kollekció termékei kiválóan alkalmasak a mindennapi használatra. A kerámiák többféle színben is elérhetőek.

A világos pasztell színek - pale pink, pale blue, pale green és pale yellow  - a nyári hangulatot hozzák el az étkezőasztalunkra! A sötétebb árnyalatok - dark blue, warm grey és red  - az őszi-téli időszak kedvencei.

A kerámiák önmagukban és egymással kombinálva is remekül mutatnak az étkezőasztalon. Látványos és izgalmas hatást érhetünk el, ha a kerámiákat a mintás porcelánokkal kombináljuk. Próbálkozhatunk a színcsaládon belüli variálással. Az Alice dark blue kollekció termékei például remekül kiegészítik az Amanda indigo és a Fleur blue kollekció termékeit. Az Alice pale pink termékekhez remekül kombinálhatjuk a GreenGate virágos termékeit. A végeredmény szemet gyönyörködtető lesz.

Az Alice warm grey kollekció csodásan idézi fel az ünnepi hangulatot - különösen, ha a GreenGate piros termékeivel kombináljuk......

A GreenGate 2017 tavasz-nyári kollekciójának újdonságaként kerültek a polcokra az Alice pale yellow - vagyis a világos sárga termékek. Ezek már a friss tavaszi hangulatot csempészik be az otthonokba.

AZ ALICE kerámiák most akciós áron - 20%-30%-40% kedvezménnyel elérhetőek a Skandi Trend webáruházban!


Alice kerámia csésze szettek

Alice pale pink csésze szett

Alice pale green kerámia csésze szett

Alice dark blue kollekció

Alice red kollekció

Alice warm grey

Alice dark blue és Fleur blue

Alice pale yellow

Alice kerámia toratál