Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

GreenGate őszi-téli kollekció 2017

A GreenGate idén a jól ismert romantikus és vintage stílus mellett egy újabb irányzat termékeivel bővíti kínálatát!
A legújabb Art deco termékek a Gate Noir fantázia néven futó kollekció részeként kerülnek forgalomba.
A Gate Noir kollekció visszarepít minket egészen az 1920-as évekig.

A fő hangsúly az elegancián, az igényességen van. A csillogás és a pompa jelenik meg a fehér és arany díszítésű Gold termékeken (Laurie gold, Elvina gold, Nova gold, Blossom gold) ugyanúgy, mint a kifinomult ízlést mutató bársony kiegészítőkön (kozmetikai táskák, díszes kézi táskák). A két említett szín mellett a fekete és a sötétszürke dominál még (Blossom grey, Elvina grey).  A dekorációban különlegességek is megtalálhatók , például az elegáns színezett üvegek, poharak, kristályok és tollak.

A régi romantikus és az új art deco stílus közötti átmenethez sorolhatjuk a GreenGate két legújabb őszi kollekciós darabjait a Maude dark grey és a Victoria dark grey termékeket. A sötét szürke alapszínhez a Maudie termékekben a romantikus virágok, a Victoria termékeiben pedig az art deco lendületes, leegyszerűsített geometrikus formavilága jelenik meg. A kifinomultságot és eleganciát egyszerre hordozó darabok a vásárlók új kedvencei lesznek.

Újdonságnak számít az őszi-téli kollekcióban a Kallia négy színből álló termékcsaládja is. A natúr kerámia továbbgondolását érhetjük tetten ezekben a termékekben. Az egyszínű, de magában mintás termékek gyönyörű színeikkel kápráztatják el a vásárlókat. A szilva lila, a sötét szürke, sötét kék és halvány rózsaszín árnyalatok magukban is tökéletesek, de rendkívül jól kombinálhatóak a GreenGate porcelánokkal is!

Természetesen a GreenGate továbbra is hű marad fő irányvonalához a romantikus stílushoz. Ezen a télen, sokak örömére visszatér az elmúlt évek nagy favoritja az Amanda grey továbbgondolt változata. A méltó utód a Marie grey keresztnevet kapta. A középszürke árnyalat a jól ismert rózsa motívummal ismét tökéletesre sikerült. A Marie kollekció halvány szürke– Marie pale grey – és a Daisy pale grey darabjai nemcsak a színeikkel, hanem a mintáikkal is hódítani fognak. Szintén a virágos romantika jelenik meg a Flora white kollekció termékein. A méltán népszerű – egyszemélyes bögrés teáskanna is ezzel a mintával kerül a GreenGate-nél forgalomba. A Flora white színvilága jelenik meg a Jasmina warm grey és egy Ivy white kollekció termékeiben is.

Természetesen az ünnepekre is rengeteg újdonságot tartogat a GreenGate. A kedvelt, igényes és egyedi karácsonyfadíszek mellett asztali díszekkel, porcelán termékekkel, adventi gyertyatartóval és egy gyerekeknek szóló adventi kalendáriummal is bővült az ünnepi kínálat.