Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Egyedi, személyre szóló falburkolatok

La Finesse dekorációs táblák – a különleges, személyre szabott falszakaszok kialakításához!


A legújabb módi, hogy laminált parkettát tesznek fel dekorációs elemként a falra. Ezzel a technikával mindenesetre csak a merész és bevállalós embereknek érdemes kísérletezniük. Gondoljunk csak bele, hogy mennyire nyomasztó érzés lehet egy nagyobb falfelületen elhelyezett faburkolat. Nekem erről mindig a régi lakásokat díszítő fa lambéria jut eszembe. A látvány még jobban sokkoló lehet, ha még a padlón is ugyanez az anyag köszön vissza. Kis felületeken alkalmazva persze még jól is mutathat.

Kép: Pinterest

Az új falburkoló technika megjelenése mindenesetre azt jelzi, hogy az emberek folyton keresik az új és meghökkentő megoldásokat.. Kisebb falszakaszok és sarkok egyedi és különleges fali dekorálására használhatunk például dekorációs táblákat, képeket is. Kialakíthatunk egy teljesen egyedi rólunk vagy a családunkról szóló tematikus egységet a falon.

Kép: La Finesse

Kép: Pinterest

A dán La Finesse cég retró tábláival akár üzenhetünk is a hozzánk belépőknek!
A Home című tábla például azt tudatja minden házunkba belépővel, hogy egy boldog otthonba érkezett. A Tired parents, happy kids tábla a családosok nagy kedvence – ami kerek perec leírja, hogy a boldog gyerekekhez többnyire fáradt szülők tartoznak….Hasonló iróniával kecsegtet a Love is blind tábla is – amelyet frissen házasodni készülő fiatalemberek kapnak többnyire ajándékba már családos barátaiktól. E szerint: „A szerelem vak, de a házasság felnyitja a szemeket”.


Tired parents and happy kids

Love is blind

Persze a sok vicceskedő tábla mellett gyönyörű gondolatok is kifejeződnek a La Finesse termékeken. Fiatal szerelmesek nagy kedvence a You&Me tábla, amit azt hiszem ne is kell tovább magyarázni. A szépség és a kifinomultság iránt rajongó hölgyeknél dobogós helyen áll  a többféle kivitelben is kapható Home sweet Home
tábla. A vásárlók abszolút kedvence mégis a Happy wife, happy life tábla. Ezen a képen megfogalmazott nagy életbölcsességgel eddig mindenesetre még senki sem vitatkozott.

Home sweet Home

You & Me


Happy wife Happy life


Kép: La Finesse

A dekoratív fémtáblák mellett a hagyományos, szövet képek, mágnes táblák és fa képkeretek is megtalálhatóak a dán gyártó kínálatában.


A La Finesse termékek magyarországi forgalmazója a budaörsi székhelyű Skandi Trend webáruház.

A termékeket itt találod: http://skanditrend.hu/gyartok/la-finesse


Inspirálódj tovább a témában a Skandi Trend Pinterest oldalán!
https://hu.pinterest.com/skanditrend/la-finesse/