Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Lakásdekorációs ötletek karácsonyra – Adventi koszorú DIY

Adventre készülve...

Pár nap és beköszönt az Adventi időszak.  Lassan elkezdhetjük feldíszíteni lakásunkat az ünnepekre. Első lépésként az adventi koszorúról érdemes gondoskodnunk. Megvehetjük készen is, de izgalmasabb és egyedibb, ha mi magunk készítjük el.


Fotó: Pinterest

Hozzávalók....

Az alapanyagokat könnyen beszerezhetjük a kreatív boltokban. Ha igazán különleges alkotásra vágyunk – akkor mindenképp nézzünk körül a Skandi Trend webáruházban! A kiváló minőségű gyapjú fonalak, dekorszalagok, pici karácsonyi díszek és különleges gyergyák között biztosan megtaláljuk a tökéletes hozzávalókat a saját DIY készítésű koszorúnkhoz!

Fotó: Skandi Trend

A stílus...

Mielőtt nekifogunk a nagy projektnek, döntsük el, milyen stílusú koszorúval szeretnénk ünnepelni az adventi időszakot.

A klasszikus koszorút a hagyományokat kedvelők válasszák.  A fenyőágból, tobozokból, faágakból készült koszorúkat díszíthetjük dekorszalagokkal, apró karácsonyi díszekkel vagy a természetben összegyűjtött termésekkel. Az utóbbi évek egyik kedvenc koszorú alapanyaga az apró tobozokból készített kerek koszorú. Ezt magunk is könnyen elkészíthetjük.

Fotó: Pinterest

Fotó: GreenGate

Fotó: Pinterest

Fotó:Pinterest

Egyedi stílusok...

A koszorú alap már nem feltétele az adventi dekorációnak. Akik szeretnék azért a kerek formát megtartani – mégis egy kicsit elrugaszkodnának a hagyományoktól - Őnekik ajánljuk a fa alapot. A vágott fa hasábokból  4 gyertyával és különböző apró dekorációs trükkökkel igazi mini remekműveket lehet készíteni.

Fotó: Pinterest

Fotó: Pinterest

Az adventi koszorú továbbgondolt változata...

Elkészíthetjük persze az újrahasznosítás jegyében is az adventi asztaldíszünket. Nem kell más hozzá, mint pár üres befőttes üveg…. Állítsunk gyertyát az üvegekbe, dobjuk fel a külcsínyt egy kis dekorszalaggal vagy pici karácsonyfadísszel. Extrém megoldásként felhasználhatunk egy régi kötött sálat is, vagy kiselejtezett kaspókat. Egyik kedvenc megoldásunk a régi kekszes fémdobozok újrahasznosítása adventi díszként. Bevethetjük az otthoni porcelán csészéinket is a műveletbe! A GreenGate pici latte bögréi például tökéletes gyertyatartóként szolgálnak egy modern adventi asztalldísz elkészítéséhez!

Fotó: Pinterest

Fotó: Pinterest

Fotó: GreenGate

Fotó: Pinterest


Fotó: GreenGate


Nyereményjáték a Facebookon

A mi Adventi DIY koszorúnk GreenGate gyapjú, dekorszalag, gyertya, valamint fenyőág felhasználásával készült.

Nálatok miből készül idén az adventi koszorú? Írjátok meg a Skandi Trend Facebook oldalán az Adventi játékunkban!

A kommentelők között kisorsolunk egy adventi koszorú elkészítéséhez szükséges alapanyagokat! (GreenGate gyertya és GreenGate dekorszalag)!


Az alapanyagokat megtalálod a Skandi Trend webáruházban!