Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Gyereknapi programok

Az anyák napja után talán a gyereknap a legkedveltebb neves nap az évben. Az apák napja, ami ugye június 19-én van, illetve a nagyszülők napjának megünneplése nálunk még igencsak gyermekcipőben jár. Bár a bölcsödék és óvodák az új generációt felkészítve már ünneplik ez utóbbi napokat is.

www.skanditrend.huDe térjünk vissza most a gyerkőcök napjára. Ez az a nap, amikor minden a gyerekekről, minden a gyerekekért szól. Országszerte izgalmasabbnál-izgalmasabb gyerekprogramokba botolhatunk. Érdemes lesz hát felcuccolni a család apraja-nagyját és elindulni egy felfedezőútra!

Amennyiben egy hétvégi kirándulás is belefér az időnkbe, érdemes lesz ellátogatni Szombathelyre - ahol az Ezer lámpás éjszakája nevű Gyereknapi rendezvényen a nappali gyerekprogramok után a nap zárásaként világító lámpásokat engednek a magasba. Ez amellett, hogy óriási élmény a gyerekeknek, szemet gyönyörködtető látvány is lesz minden résztvevőnek.....
Bővebb infó a rendezvényről itt:

http://www.agorasavaria.hu/programok/nagyrendezvenyek-es-unnepek/varosi-gyermeknapi-forgatag-


Izgalmas mesebirodalommá fog átalakulni Székesfehérvár belvárosa is a 4. alkalommal megrendezett Hetedhét Játékfesztiválon. A jókedvről, kacagásról és élményekről bábművészek, mesemondók, zenekarok, óriási játszótér és gyereknapi hétpróba fog gondoskodni.
Bővebb infó a rendezvényről itt:

http://fehervariprogram.hu/19-programok-2016/151-hetedhet-jatekfesztivalVecsési Bálint Ágnes Mesefesztivál is a mesék birodalmába invitálja a legkisebbeket. Emellett fergeteges buborékpartit és izgalmas kincskereső túrákat is tartanak.
Bővebb infó a rendezvényről itt:

http://www.vecses.hu/turizmus/balint_agnes_mesefesztivalVégül az eperszezon közepén látogassunk el a Tahitótfalui Eperfesztiválra. Az eper mellett rengeteg gyerekprogrammal várják itt is a családokat.
Bővebb infó a rendezvényről itt:

http://www.tahitotfalu.hu/portal/index.php?oldal=content&id=621279-1281103983-617363