Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Így dekoráld növényekkel a lakásod….

A hosszú és borongós tél után egyre inkább vágyunk már a friss, zöld hangulatot árasztó tavasz után. Bár kint még a tél, a hó az úr – bent a lakásba már becsempészhetjük a tavaszi kikelet örömet adó forrásait a növényeket!

Palántázzunk….

Sokszor a legegyszerűbb dolgok a legmutatósabbak. Szerezzünk be néhány palántát vagy fűszernövényt – ültessük el őket – 2-3 palántát egy cserépbe. Persze ma már nem feltétlenül kell vesződni a virághagymák időigényes nevelgetésével – hiszen számtalan helyen megvehetjük a már virágzó növényeket is. Választhatunk nárciszt, jácintot, íriszt, krókuszt, gyönygyvirágot - a virágok illata és gyönyörű színei biztosan megalapozzák a tavaszi hangulatot.


GreenGate mini latte bögrék

GreenGate Victoria dark grey és Victoria white latte bögrék


Kaspó helyett…

Ha unjuk már az üzletekben kapható unalmas és egyszínű kaspókat – vegyük elő kreativitásunkat- nézzünk körül például a konyhánkban. Egy porcelán bögre is kiválóan megfelel kaspónak. Válasszuk a fül nélküli változatot – a dán GreenGate latte bögréi például kiválóak erre a célra. Variálhatjuk a virágkaspókat színük, mintázatuk szerint is. Mivel kis helyet foglalnak el a lakás különböző pontjaira – még a kisebb ficakokba is rakhatunk belőlük.


GreenGate Dora white latte bögre

Greengate Meryl white bögre

GreenGate porcelán tál


Függeszthető kaspók…

Rendkívül látványos és dekoratív installációt hozhatunk létre a térbe belógatott szobanövényekkel is. Extrém megoldásként – sűrűn egy gerendázatról lelógatva még térelválasztó elemként is szolgálhat. A függő kaspók világában ma újra óriási népszerűségnek örvend a makramé virágtartó. Ez, az ősi csomózási technikán alapuló fonatvariáció rengeteg lehetőséget rejt magába. Magának a fonat színének és a belehelyezett virágtartónak a kiválasztása is meghatározó! A korábban említett porcelán latte börgék a makramés virágtartóban is remekül funkcionálnak. Ha látványos és izgalmas installációra vágyunk helyezzünk a makraméba pozsgásokkal teleültetett üvegbúrát!
Természetesen beszerezhetünk hagyományos – kifejezetten erre a célra tervezett függő mini kaspókat is… (GreenGate függeszthető kaspó pink vagy Elvina gold)

GreenGate Noa raspberry és Audrey raspberry latte bögrék makraméban

Üvegbúra


GreenGate függeszthető kaspó pink


Fonott kosarak….

Mindig nagy fejtörést okoznak a lakásban elhelyezett nagyobb méretű növények – mint a pálmák tárolása…. Lehetőség szerint kerüljük a szimpla műanyag dézsák alkalmazását. Válasszunk a lakás hangulatához, színéhez illő fonott kosarakat, kerámia kaspókat vagy akár nagyméretű fém edényeket a növények tárolására. A megfelelő vízelvezetésre és a levegőztetésre minden esetben nagyon kell figyelnünk.

GreenGate fonott kosár

GreenGate fonott kosár


A porcelán latte bögrék, a függeszthető kaspó és a kosarak megtalálhatóak a Skandi Trend webáruházban!www.skanditrend.hu