Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Hat tipp a tavaszi HYGGE hangulathoz

Igen, megérkezett végre. Már nagyon vártuk az első tavaszi napsugarakat. A természet ébredését, a reggeli madárcsicsergésre ébredést. Végre kitárhatjuk ablakainkat, kiléphetünk a természetbe, elindulhatunk első sétáinkra, első túráinkra. Vagy csak kiülhetünk és kint a szabad ég alatt szürcsölhetjük el a napi első kávénkat. Ezek azok a pillanatok, amelyekről a hosszú januári napokon ábrándoztunk. És most itt vannak, élvezzük hát az első gyönyörű tavaszi pillanatokat!

Nem is gondoljuk, de ezek is igazi hygge pillanatok. Bár sokan úgy gondolják, hogy a hygge hangulat a téli időszakkal függ össze. Ez persze tévedés, hiszen a hygge életérzés szezontól, évszaktól független. Ez egész évben jelen van, velünk van, csak ehhez kell igazítani életfilozófiánkat. Mégis ezt hogyan tehetjük meg tavasszal? Hogyan járulhatunk hozzá az igazi tavaszi hygge hangulathoz? Ezt most hat pontban összeszedtük számotokra!

1. Fény

Húzd el a függönyöket! Nyisd ki az ablakokat! Engedd be az elő tavaszi napsugarakat a lakásba! Cseréld le a téli, sötét és nehéz függönyöket világos pasztell vagy virágos textilekre! A fény meghatározza az egész lakás hangulatát! Engedd, hogy a napsugarak bemelegítsék a teret, a szíveket!


2. Virágok

Ragadd meg az alkalmat és használd ki a természet szépségeit. Virágoztasd fel a lakásod a tavasz legszebb virágaival. Tervezd meg a projektet. Kösd össze egy tavaszi túrával! A mezei virágokkal a természet igazi, hamisítatlan hangulatát is megteremtheted a lakásban. Pipacsok, kamillavirág. Gyönyör színek, csodás illatok. Ha a városban laksz ugorj le a virágboltba – és válogass a nárciszok, tulipánok között. A magnólia ágak is csodás látványt és illatokat nyújtanak!


3. Ültess növényt!

Nincs kiskerted? Nem probléma – végy egy kisebb virágcserepet vagy akár egy használaton kívüli bögrét és ültess bele virághagymát! Rakd ki a konyhaablakba, öntözgesd, nevelgesd, szeresd és a gyönyörű virágaival meghálálja a gondoskodást!


4. Tavaszi nagytakarítás

Tüntessük el a tél utolsó nyomait is a lakásból. Próbáljuk szórakoztatóvá tenni a nagy munkát! Takarítás közben rendszerezzünk, szelektáljuk ki a felesleges, nem használatos dolgokat! Ha mindezzel készen vagyunk jöhet a legjobb rész – frissítsük fel készleteinket, keressünk új darabokat. Lepjük meg magunkat egy új tavaszi kedvenccel. Legyen ez egy bögre, egy teáskanna, egy müzlis tál, vagy ez váza. Kiváló tavaszi inspirációkat találsz most a
Skandi Trend Tavaszi Zsongásában! – most hihetetlenül kedvezményes áron!


5. Gyertyák

Tévedés azt gondolni, hogy a gyertyák csak a téli esték kiegészítői lehetnek. A gyertyák nem évszak függőek, ezek ugyanúgy a mindennapi élet részei – gondoljunk csak a nyári esték gyertyafényes hangulataira! Legyünk merészek és használjuk ki a tavasz színeit. Próbálkozzunk a friss zölddel, a meleg sárgával vagy a romantikus rózsaszínnel!6. Tavasz a városban

Első lépés a gardrób rendszerezése. Rendezd át szekrényed! Száműzd a téli ruhákat, csizmákat hátulra! Varázsold elő a rövid ujjú pólókat, a szoknyákat, a ruhákat. Indulj el a városba egy igazi frissítő tavaszi sétára. Látogasd meg a piacot, ülj be egy kávéra a helyi kávézóba, vagy pattanj nyeregbe és biciklizz egyet a természetbe. Ne felejtsd otthon a plédet és a piknik kosarat sem…

Élvezd a tavaszt! A napsugarak meleg simogatását! Élvezd a tavaszi HYGGE hangulatot!A lényeg a hétköznapi pillanatok egyszerűségében és szépségében rejlik. Egy pillanat a család oldalán, virágok egy vázában, egy gyertya az ebédlőasztalon, piknik a barátokkal, egy csésze kávé a helyi kávézó teraszán. Dobd el a mindenütt jelenlévő stresszt és a mindennapos gondokat és gondolkodj azokról a pillanatokról, amelyek fontosak neked és örömöt okoznak.

Hidd el a hygge egy mágikus szó, ami tényleg működik. Élvezd Te is a tavasz gyönyörű pillanatait!