Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Lakberendezési tervek saját kezűleg…

Új házat, lakást építesz? Esetleg belevágsz egy nagyobb lakásfelújításba?  Akkor a fejed biztosan tele van a leendő fürdőszobád, nappalid és konyhád méreteivel…És persze a csempék, parketták, szaniterek beszerzési árait is biztosan kívülről fújod már….

Látványterv: Tilelook tervezőprogrammal készítve

Számolgatsz, osztol-szorzol, hogy benne maradj a költségkeretedbe? Akkor most van egy jó hírünk Számodra! Egy költséghatékony és kreatív megoldás arra – hogy saját magad megtervezd otthonod! Nem kell drága szoftvereket megvenned….. Csak a kreativitásodra és a motivációdra lesz szükség és persze a Tilelook már Magyarországon is elérhető látványtervező programjára.

Látványterv: Tilelook tervezőprogrammal készítve

Fantáziára fel! Vesd bele magad a lakásod megtervezésébe! A olasz Technobit szoftverfejlesztő cég Tilelook névre hallgató tervezőprogramjának használatát bárki elsajátíthatja. Bízz magadba és töltsd le a 30 napos próbaverziót! Méghozzá ingyen! Igen, nem félreolvasásról van szó! Regisztráció után az első hónapban ingyenesen, korlátozások nélkül használhatod a Tilelook lakberendezési tervezőprogramját Sőt, a 30 nap után is ingyen használhatod, bár akkor már jó néhány korlátozással fogsz találkozni benne.

Vigyázz! A program függőséget okoz. Persze a szó pozitív értelmében! Ha megtetszett a tervezés, akkor a második hónaptól 7000 Ft-os havidíjért elő is fizethetsz rá! Tervezhetsz a barátaidnak, családodnak – vagy akár élesben is kipróbálhatod magad a piacon!

Látványterv készítés Tilelook programmal

A programhoz tartozik egy különleges online platform is, ahol megjelentetheted az elkészült látványterveidet, ezenkívül pedig felveheted a kapcsolatot bármely piaci szereplővel. A szoftvercég magyarországi forgalmazója egyre több nagy magyar gyártóval, beszállítóval köt együttműködést. Így például már hamarosan betervezheted a Zalakerámia csempéit is online fürdőszobádba. Persze számos már gyártótól is válogathatsz…. Ha mégsem találod a kinézett terméket, magad is fel tudod azt tölteni…

Látványterv készítés Tilelook programmal

A program nemcsak tervez, hanem a mennyiségeket és az árakat is kiszámolja neked….. Árajánlatot vagy éppen árajánlat bekérőket is tud generálni.
Száz szónak is egy a vége a Tilelook tervezőprogram egy profi, virtuális asszisztensként fog működni a lakberendezési projektjeidben! Próbáld ki! Vágj bele te is a nagy kalandba! Garantáltan nem fogod megbánni!

Tilelook tervezőprogram:  tervezőprogram (regisztráció és letöltés): https://www.tilelook.com/hu-HU
Részletesebb információkat a magyar forgalmazótól kaphattok: http://tilelook.hu/kapcsolat