Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Költözünk!

Véget ér egy korszak! Amit nagyon sajnálunk és rettentően fáj a szívünk is érte. De! Kezdődik valami új! Valami izgalmas! Valami merőben más, mint amit itthon megszoktunk!


Talán nagy fába vágtuk a fejszénket…de mi nagy bizakodva nézünk a jövőbe…

Itthon talán kevés olyan típusú kezdeményezés van, amilyenbe a Skandi Trend idén belevág… Nyugat-Európában azonban már eltejedt modell egy életstílus ötvöző bemutatóház-üzlet kialakítása…. A Skandi Trend webáruház most Budaörsön az Odvas-hegy legszebb utcájában – csodálatos kilátással – nyitja meg bemutatóház jellegű üzletét. Az új helyen szeptembertől hasonló nyitvatartással leszünk elérhetőek, mint a Templom téri üzletben voltunk. A nyári időszakban előzetes telefonos egyeztetéssel leszünk elérhetőek.


Ami újdonság lesz, hogy itt egy teljesen önálló, különálló kis épületet rendeztünk be skandináv milliővel, skandináv termékekkel….

Természetesen gondoltunk azokra is, akik nem tudnak elzarándokolni hozzánk a hegyek közé…. Őket év végén egy bevásárlóközpontban kihelyezett standon fogjuk várni…. Terveink között szerepel 1-1 pop-up store kitelepülés is…Ugye eljöttök hozzánk?