Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

A Maileg varázslatos világa…

Piros sapkás Pixi manók, bájos, gyufásdobozban lakó egérkék, öltöztethető nyuszik, mini rénszarvas és fémdobozkában bujkáló kutyus... a Maileg csodás mesevilágának figurái immár a magyar gyerekeket is elvarázsolják….

A mesék száma végtelen, a képzelet határtalan. Szabad, kötöttségektől mentes játék – aminek csak a fantázia szab határt. A Maileg figurák azt a határtalan szabadságot hozzák vissza a gyerekszobák világába, amikor még a történet, a fantázia szárnyalása volt a középpontban. A figurák egyszerűségükben csodásak. A kiváló minőségű szövetből készült kis figurák a kis ruháikkal, a méretükben kapható számtalan kis mini bútorral a kreatív játékra buzdítanak folyamatos jelleggel. 

     

Fotók: Maileg

A Maileg márkáról


A Maileget 1999-ben alapította Dorthe és Erik Mailil. Dorthe grafikus művész. Korában mesekönyvek illusztrátoraként és számos elismert magazin grafikusaként vált ismertté. A Maileg figurák világát az ő elképzeléséből és grafikáival férjével ketten teremtették meg. A Maileg figurák a cég 1999-es indulása óta számos termékdíjat és elismerést is elnyertek.
A Maileg nyulak, a Pixy figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos egérfigurák mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc figurái lesznek.

 


      

Fotók: MailegMaileg figurák már rendelhetőek a Skandi Trend webáruházban!