Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Elindult az új weboldalunk

www.skanditrend.hu –  Megújult weboldallal várunk minden régi és új vásárlót és érdeklődőt!

Régóta tervezett vágyunk teljesült július elején. Megújult a Skandi Trend weboldala! Reméljük minél több embernek elnyeri a tetszését!

Az új honlap felépítése tematikusabb, logikusabb, mint a régi volt. Remélhetőleg az online rendelések leadása is egyszerűbbé válik a jövőben. Sőt a weboldal most már telefonra is optimalizálva van, tehát már telefonról is tudtok rendelni….

 A megfelelő termékre való rákeresési technikák mindenképpen bővültek és egyszerűsödtek.

Lehetőség van  termék típus szerinti keresésre – attól függően, hogy milyen anyagból készült terméket szeretnénk: porcelán, kerámia, üveg, fa vagy textil kiegészítőket keresünk.

A helyiségszerinti keresés a termék funkcionális elhelyezkedése alapján könnyíti meg a kutakodást: a konyhába, a nappaliba, a hálóba vagy épp a fürdőszobába keresünk terméket.

színekszerinti keresés abban is segítséget nyújt, hogy egy már kiválasztott termékhez keresünk színben hozzá illő másikat….

A Skandi Trend termékpalettájának nagyobbik részét kitevő Green Gate termékek külön is kategorizálva vannak.  Külön fülön érhetőek el a többi gyártók termékei, mint az utóbbi hónapok slágertemékei a Willow Tree szobrok, és a hosszú idő óta töretlenül népszerű Muránói üvegékszerek.

Újdonság a honlapon, hogy külön elérhetőek a legnépszerűbb termékkategóriák is. Az abszolút kedvenc, pedig, hogy már egyetlen kattintással elérhetővé váltak az akciós termékek, az újdonságok és az utolsó darabos termékeink is külön aloldalon vannak immár összegyűjtve!

A Skandi Trend továbbra is nagyra értékeli a rendszeres vásárlóit. Számukra hoztunk létre egy különleges hűségprogramot, a Skandi Trend VIP klubot, ahol pontgyűjtéssel különleges kedvezményekre ill. ajándékokra lehet jogosultságot szerezni.

A VIP klub tagsági feltételeiről ittolvashatsz!

Az új weboldalról továbbra is elérhetőek a közösségi média oldalai: Facebook, Pinterest, Instagram és a Blogunk.