Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Skandi Trend Blog

Ünnepi menetrend

2018/12/14

A futárszolgálatunk karácsony előtti leterheltsége miatt a csomagok kiszállítása akár több napot is igénybe vehet! Utolsó rendeléseket, amelyek még kiszállítanak az ünnepek előtt - hétfőn 15.00 óráig tudunk felvenni. Az utána bejövő rendeléseket is természetesen feladjuk, de azok karácsony előtti megérkezését nem tudjuk garantálni! Rendelés leadása -és személyes átvétel az üzletben opciót december 23. 14.00 óráig tudod kérni. 

A Maileg varázslatos világa…

2018/12/13

Piros sapkás Pixi manók, bájos, gyufásdobozban lakó egérkék, öltöztethető nyuszik, mini rénszarvas és fémdobozkában bujkáló kutyus... a Maileg csodás mesevilágának figurái immár a magyar gyerekeket is elvarázsolják….


Varázslatos pöttyök és csíkok

2018/12/06

Limitált szériás Dot red kollekcióval rukkolt elő idén ősszel a GreenGate. A fehér alapon piros pöttyös terméket, mintha a magyar Túró Rudi ruhája ihlette volna. Testvér kollekciója a piros alapon fehér pöttyös termékek a korábbi Spot red kollekció hangulatát idézik a kissé szabálytalan fehér pöttyeikkel…


Ajándék Mikulás karácsonyfadísz!

2018/12/03

Amennyiben december 5-én és 6-án rendelsz min. 10.000 Ft értékben a Skandi Trend webáruházból - egy kedves GreenGate Mikulás díszt küldünk neked a csomagod mellé ajándékba!

Tafelgut – Kettő az egyben teakülönlegességek Németországból!

2018/11/30

Mit is rejt pontosan a „kettő az egyben” jelentés a blogbejegyzésünk címében? A német Tafelgut teák egyrészt ízletes, kiváló minőségű teafűkeverékek, másrészt stílusosan megtervezett tárolódobozaikkal – konyhád különleges díszei is egyben!

Ajándék adventi számok!

2018/11/28

Rendelj a Skandi Trend webáruházban min. 5.000 Ft értékben és mi a rendelésed mellé küldünk ajándékba GreenGate adventi számokat, amelyekkel fel tudod díszíteni az adventi zsákocskákat...

Hamarosan! - Maileg figurák a Skandi Trend webáruházban!

2018/11/27

December elejétől elérhetőek lesznek az Európa-szerte népszerű Maileg figurák a Skandi Trend webáruházban! Kövessetek minket a Facebook oldalunkon ill. az Instagramon!

Karácsonyi készülődés – stresszmentesen és boldogan

2018/11/10

Karácsony, karácsony… bármerre nézel, már mindenhol minden a karácsonyról szól? A boltokban, a közösségi hálózatokon és már a leveleződet is elárasztották a karácsonyi ajánlatok? Pedig még csak november eleje van… Mit lehet tenni, hogy ne szippantson be Téged is a szokásos és stresszes karácsonyi őrület? Olvasd el tippjeinket – amelyekkel a karácsonyt Te is a béke és a nyugalom ünnepévé varázsolhatod!

Miért annyira sikeres a skandináv lakberendezési stílus?

2018/10/05

A skandináv stílus egyre inkább begyűrűzik hazánk belsőépítészeti trendjeibe is. Egyszerűsége, minimalista, modern és rugalmas stílusjegyei tökéletesen illeszkednek a városlakók felgyorsult életviteléhez.

Nem is Kacat! - Bútorfestés saját kezűleg!

2018/09/27

A Skandi Trend üzlet nagy fába vágta a fejszéjét idén nyáron. Osztottunk, szoroztunk és nagyot álmodtunk végül! Úgy döntöttünk kis üzletünket átköltöztetjük Budaörs egyik legszebb részére – az Odvas-hegyre.

Tételek: 1 to 10 of 61 (7 Pages)