Alacsonyabb ár! Maileg Fém Doboz Caffe Time Nagyobb

Fém Doboz Caffe Time

20-4024-00

Új termék

Maileg Fém Doboz Caffe Time - Praktikus és dekoratív fém tárolódobozok cukornak, kávénak, lisztnek. 

Bővebb leírás

3 darab

1 393 Ft‎

-30%

1 990 Ft‎

Adatlap

MéretMéret: 18,5 cm magas
Színszínes
Anyagfém

Egyéb infó

Maileg Fém Doboz Caffe Time

Dekoratív fémdoboz a Mailegt-ől a konyhába. Bájos mintával, csodás színekkel. Tarthatsz benne kávét, csokoládét, cukrot, lisztet...

Anyaga: fém

Magassága: 18,5 cm

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Fém Doboz Caffe Time

Fém Doboz Caffe Time

Maileg Fém Doboz Caffe Time - Praktikus és dekoratív fém tárolódobozok cukornak, kávénak, lisztnek.