Maileg Hajpánt virágos, narancssárga Nagyobb

Hajpánt virágos, narancssárga

21-5900-05

Új termék

Maileg Hajpánt virágos, narancssárga - Csinos kiegészítők a hajban kis hercegnőknek!

Bővebb leírás

1 darab

2 990 Ft‎

Adatlap

Színszürke, narancssárga
Anyagpamut

Egyéb infó

A hajcsattok és kiegészítők alapvető fontosságúak egy kislány életében. A hosszú hajat nemcsak rendezetté, de szebbé, csinosabbá is teszik a kiegészítők. A Maileg narancssárga virágos hajpántja tökéletes választás a mindennapokban!

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Hajpánt virágos, narancssárga

Hajpánt virágos, narancssárga

Maileg Hajpánt virágos, narancssárga - Csinos kiegészítők a hajban kis hercegnőknek!