Fémdoboz torta alakú, gyertyákkal

19-6123-00

Új termék

Maileg Fémdoboz Torta alakú, gyertyákkal - Praktikus és dekoratív fémdoboz keksz vagy cukorka tárolására!

Bővebb leírás

3 darab

5 243 Ft‎

-30%

7 490 Ft‎

Adatlap

MéretMérete: Magasság: 10 cm
Színszínes
Anyagfém

Egyéb infó

A Maileg igazi születésnapi nagy meglepetése ez a torta alakú fémdoboz! A tetőre illeszthető gyertyák textilből vannak, aljukon kis mágnes biztosítja az állva maradásukat. A fémdobozban sütikt, apró bonbonokat, cukorkákat és csokoládét is tárolhatsz. Kiváló ajándékötlet születésnapra! Töltsd meg házi süteménnyel és kész is a meglepetés ajándék!

A dobozhoz 6 darab gyertya, 3 kék, 3 pink tartozik.

Méret: 10 cm magas

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Fémdoboz torta alakú, gyertyákkal

Fémdoboz torta alakú, gyertyákkal

Maileg Fémdoboz Torta alakú, gyertyákkal - Praktikus és dekoratív fémdoboz keksz vagy cukorka tárolására!