Manó Pixy Emil 26 cm

14-6410-00_2

Új termék

Maileg Pixy Manó Emil 26cm  - Kedves karácsonyi Maileg Pixy manó figura norvég mintás mellényben és piros manósapkában, mágnessel a kezében.  

Bővebb leírás

3 darab

7 490 Ft‎

Adatlap

Méretméret: 26 cm
Színszínes
Anyagpamut, poliészter töltet

Egyéb infó

A piros sapkás Pixy manók a Télapó hűséges kis segítői. Ők azonban nemcsak egy napot töltenek nálunk évente… A puha lenvászon anyagú figurák a gyermekek hű társai lesznek egész évben.

Kedves karácsonyi Maileg Pixy manó figura norvég mintás mellényben és piros manósapkában. 

A legkisebb Pixy figurák kezeiben és lábaiban  apró mágnesek rejlenek, amikkel egymáshoz vagy akár egy zsinórra, a karácsonyfára is felrögzíthetőek…

 Összetétel: 100% pamut és poliészter töltet.

 Méret: 26 cm

 Kezelési útmutató:30 ° C-on mosható

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Manó Pixy Emil 26 cm

Manó Pixy Emil 26 cm

Maileg Pixy Manó Emil 26cm  - Kedves karácsonyi Maileg Pixy manó figura norvég mintás mellényben és piros manósapkában, mágnessel a kezében.