Poszter ABC pink Nagyobb

Poszter ABC pink

15-0264-00

Új termék

Maileg Poszter ABC pink - Varázslatos képi világú, bájos gyerekeknek szóló illusztrációk. A poszter tökéletes gyerekszobai dekorációnak is!  

Bővebb leírás

6 darab

2 490 Ft‎

Adatlap

Méret50×40 cm
Színszínes
Anyagkarton papír

Egyéb infó

Játékos és kedves ABC poszter egy kedves Maileg lányka  egérkével, aki egy színes ringlispilen áll....rózsaszín csíkos háttér előtt... Kislány szobákba ideális dekoráció.

Méret: Hosszúság: 50 cm | Szélesség: 40 cm

Anyaga: papír 

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Poszter ABC pink

Poszter ABC pink

Maileg Poszter ABC pink - Varázslatos képi világú, bájos gyerekeknek szóló illusztrációk. A poszter tökéletes gyerekszobai dekorációnak is!