Babakocsi Retró kék

11-8002-01

Új termék

Maileg Retró babakocsi, kék- Varázslatos, igazi retró babakocsi fából, kék színben a legkisebb Maileg nyuszik és egérkék részére.

Bővebb leírás

1 darab

11 990 Ft‎

Adatlap

MéretMéret: 17,5 cm
Színkék
Anyag fa, fém, pamut

Egyéb infó

Varázslatos, igazi retró babakocsi fából, világoskék színben a legkisebb Maileg nyuszik és egérkék részére. csodás halvány kék szín és a virágminta tesz igazán szépségessé a darabot.

Anyaga: fa
Méret: 17,5 cm

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Babakocsi Retró kék

Babakocsi Retró kék

Maileg Retró babakocsi, kék- Varázslatos, igazi retró babakocsi fából, kék színben a legkisebb Maileg nyuszik és egérkék részére.