Egér Fulger, a szuperhős fémbőrönddel

16-7775-00

Új termék

Maileg Egér Fulger, a szuperhős fémbőrönddel - Vagány szuperhős egér, aki szuperbőröndjének társaságában minden problémát megold. 

Bővebb leírás

3 darab

6 990 Ft‎

Adatlap

Méret10 cm
Színszínes
Anyag100% pamut, fém,

Egyéb infó

Fulger a szuperhős egerünk imád repülni. A levegőben érkezik oda, ahol éppen segítenie kell. Ő az, akire mindig számítani lehet. Nincs is másra szüksége, mint a szuper bőröndjére, a szürke maszkjára és az arany köpenyére! szeretnéd, hogy megmentse a világot?

Fedezd fel a Maileg birodalom bájos és kedves egérlakóit és a hozzájuk tartozó kiegészítő ruhákat, bútorokat és járműveket.

Anyaga: 100% pamut, poliészter, fém

Méret: 10 cm

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Egér Fulger, a szuperhős fémbőrönddel

Egér Fulger, a szuperhős fémbőrönddel

Maileg Egér Fulger, a szuperhős fémbőrönddel - Vagány szuperhős egér, aki szuperbőröndjének társaságában minden problémát megold.