Egér baba barna hordozóban

16-8711-00

Új termék

Maileg Egér baba barna hordozóban - Pici egérfiúcska, cumival, csíkos takaróval egy bájos barna babahordozóban.

Bővebb leírás

1 darab

7 990 Ft‎

Adatlap

Méret12 cm
Színbarna, kék
Anyag100% pamut

Egyéb infó

A Malieg egércsalád legkisebb tagja imád utazni. Ebben a kényelmes barna hordozóban pedig tökéletes biztonságban van. A hosszabb utakon többnyire elalszik. A puha kék csíkos takaróval bélelt fekhely igazi kedvenc helye a gomb cumis baby egérkének.

Anyaga: pamut
Méret: 12 cm

Tisztítás: 30 ° C-on mosható!

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Egér baba barna hordozóban

Egér baba barna hordozóban

Maileg Egér baba barna hordozóban - Pici egérfiúcska, cumival, csíkos takaróval egy bájos barna babahordozóban.