Nyúl baby fiú, zöld cumival

16-3015-17

Új termék

Maileg Nyúl baby fiú, zöld cumival - Bájos nyúl baby, virágmintás rugdalózóban, zöld cumival a szájában. 

Bővebb leírás

1 darab

3 490 Ft‎

Adatlap

Méret11 cm
Színszínes
Anyag100% pamut

Egyéb infó

Pici cumis nyuszi - a család kedvence. A baby nyúl, akit egy babakocsiba rakva naphosszat lehet sétáltatni már ilyen kicsiként is rendkívül divatos. Trendi virágos rugdalózóját természetesen anyukája választotta számára.

Fedezd fel a Maileg nyulak hét különböző méretét, és hozz létre egy igazi családot a ruhák és bútorok hozzáadásával.

Anyaga: 100% pamut

Méret: 11 cm

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Nyúl baby fiú, zöld cumival

Nyúl baby fiú, zöld cumival

Maileg Nyúl baby fiú, zöld cumival - Bájos nyúl baby, virágmintás rugdalózóban, zöld cumival a szájában.