Autó Narancssárga fa, kicsi

11-6150-00-2

Új termék

Maileg Autó Narancssárga fa, kicsi - Pici kezekbe való, lendkerekes, fából készült kisautó - az élménygazdag játékos délutánokra!

Bővebb leírás

3 darab

3 143 Ft‎

-30%

4 490 Ft‎

Adatlap

MéretMagassága: 5 cm
Színnarancssárga
Anyagfa

Egyéb infó

Brr, brr….a narancssárga kisautó szélsebesen száguld. A Maileg kicsi kezekre tervezett, fából készült autója a két évesnél idősebb kisgyermekek számára praktikus és élvezetes játéktevékenységet nyújt. Az autó lendkerekes, hátrahúzós kivitelű és két színben narancssárgában és zöldben kapható.

Anyaga: fa

Magassága: 5 cm

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Autó Narancssárga fa, kicsi

Autó Narancssárga fa, kicsi

Maileg Autó Narancssárga fa, kicsi - Pici kezekbe való, lendkerekes, fából készült kisautó - az élménygazdag játékos délutánokra!