Autóbusz Sárga fa

11-6151-00-2

Új termék

Maileg Autóbusz Sárga fa- Pici kezekbe való, lendkerekes, fából készült kisbusz - az élménygazdag játékos délutánokra!

Bővebb leírás

1 darab

3 143 Ft‎

-30%

4 490 Ft‎

Adatlap

MéretMagassága: 6 cm
Színsárga
Anyagfa

Egyéb infó

Brr, brr….a sárga kisbusz szélsebesen száguld. A Maileg kicsi kezekre tervezett, fából készült autója a két évesnél idősebb kisgyermekek számára praktikus és élvezetes játéktevékenységet nyújt. Az autó hátrahúzós kivitelű.

Anyaga: fa

Magassága: 6 cm

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Autóbusz Sárga fa

Autóbusz Sárga fa

Maileg Autóbusz Sárga fa- Pici kezekbe való, lendkerekes, fából készült kisbusz - az élménygazdag játékos délutánokra!