Egér Bohóc mókuskerékkel

16-7745-00

Új termék

Maileg Egér Bohóc mókuskerékkel - A Maileg cirkusz kedves bohócegere ajándék mókuskerékkel!

Bővebb leírás

4 darab

5 990 Ft‎

Adatlap

Méret12 cm
Színszínes
Anyag100% pamut, fa

Egyéb infó

Mindig kedves és vidám bohóc egerünk a Maileg World Cirkusz egyik legnagyobb sztárja. Ő az, aki garantáltan mindenkit megnevetett. Nemcsak a gyerekeknek, de még a felnőtteknek is mosolyt csal az arcára. Nagy piros bohócorra, csíkos nadrágja, pöttyös pulcsija tökéletesíti a színpadi produkcióját! Az ügyes mozgású egér bohóc nagyon ügyesen egyensúlyoz a mókuskerékben is!

A Maileg Egér bohóc mellé ajándékba adunk egy piros mókuskereket, ami fából készült.

Fedezd fel a Maileg birodalom bájos és kedves egérlakóit és a hozzájuk tartozó kiegészítő ruhákat, bútorokat és járműveket.

Anyaga: 100% pamut

Méret: 12 cm

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Egér Bohóc mókuskerékkel

Egér Bohóc mókuskerékkel

Maileg Egér Bohóc mókuskerékkel - A Maileg cirkusz kedves bohócegere ajándék mókuskerékkel!