Kerámia teázós szett Alice pale blue

STWTEFAALI2904

Új termék

GreenGate kerámia Alice pale blue teázós szett - Stílusos pasztell kék színű kerámia teáskanna bögrével, a GreenGate Everyday kollekciójából. "Tea for One" - Különleges teázós szett egyéniségeknek!

Bővebb leírás

1 darab

6 490 Ft‎

Adatlap

Méret1 liter
Színvilágoskék
AnyagKerámia

Egyéb infó

Praktikus és szép egyidejűleg

Romantikus stílusú teázós szett egy személynek! A kis teáskannában két adag tea fér, amíg megiszod az elsőt a második nem fog kihűlni. Tálalni egyszerű vele és mindenki megcsodálja a különleges formáját! Kínáld vendégeidnek ebből a csodálatos GreenGate teázós szettből a teát és hatás nem fog elmaradni!

A GreenGate Alice pale blue kerámia teázós szettje tökéletes teázós élményt biztosít a mindennapokban. A teázókban használatos egyszemélyes teázós szettel már otthon is kényeztetheted magad.  Egyszerűen töltsd fel a bögrét kedvenc teáddal, és kényelmesen helyezkedj el a kanapén. A kancsó melegen tartja a már elkészült teát, a kannához tökéletesen illeszkedő bögréből pedig tetszőleges adagokban ihatod az elkészült teát.

Hosszúság: 15 cm | Szélesség: 10,5 cm | Magasság: 16 cm

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sok minden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

GreenGate  GreenGate  GreenGate  GreenGate

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Kerámia teázós szett Alice pale blue

Kerámia teázós szett Alice pale blue

GreenGate kerámia Alice pale blue teázós szett - Stílusos pasztell kék színű kerámia teáskanna bögrével, a GreenGate Everyday kollekciójából. "Tea for One" - Különleges teázós szett egyéniségeknek!