Alacsonyabb ár! House Doctor Gyertyatartó Hessian Fehér 12 CM Nagyobb

Gyertyatartó Hessian Fehér 12 CM

Ki0500

Új termék

House Doctor Gyertyatartó Hessian Fehér - A Hessian egy dekoratív fehér gyertyatartó, gyönyörű csipke mintával. Varázslatos fények, meghitt hangulat otthonában. 

Bővebb leírás

1 darab

1 745 Ft‎

-50%

3 490 Ft‎

Adatlap

Méret12 cm
Színfehér
Anyagfém

Egyéb infó

A Hessian egy dekoratív fehér gyertyatartó, amely kellemes légkört teremt otthonába! Ez a hangulatos gyertyatartó gyönyörű csipke mintákkal rendelkezik. A gyertyatartó egyszerű, de elegáns megjelenésű, amely csillogó ragyogást biztosítanak a sötét estéken.  A Hessian gyertyatartó többféle méretben és színben is kapható, így lehetősége van arra, hogy megtalálja kedvencét. Helyezze a lámpát a nappali asztalra, a polcra vagy az ablakpárkányra. Kombinálja a lámpát más Hessian gyertyatartóval!

Méret: 12 cm
Átmérő: 8 cm
Anyaga: fém
Szín: fehér 

House Doctor

House Doctor  - Letisztult skandináv dizájn receptre…

Vázák, lámpások, kosarak, vágódeszkák és sok más modern stílusban megálmodva…

A lakásodra ráférne egy kis „ráncfellvarrás”? Hívj hozzá orvost! Méghozzá skandináv orvost! A dán House Doctor garantáltan megoldja a problémádat! A dán cég letisztult, modern dizájnja egyszerre szemet gyönyörködtető látvány és balzsam a léleknek!

A House Doctor márkát 1999-ben alapította három testvér – Rikke, Gitte és Klaus. Elsődleges céljuk az volt, hogy meghosszabbítsák a szép otthoni kiegészítők élettartamát. Innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy ők maguk tervezzék meg és készítsék el azokat a modern és stílusos lakáskiegészítőket, amelyeket jó szívvel és 100 %-os megbízhatósággal ajánljanak. Csodás fém gyertyatartóik, tároló kosaraik, fürdőszobai kiegészítőik és tálalóik igazi, egyedi színt és formát visznek be az otthoni milliőbe. A különleges és stílusos tárgyak hangulatos és otthonos légkört kölcsönöznek otthonának – kockázatok és mellékhatások nélkül!

House Doctor  House Doctor  House Doctor   House Doctor 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Gyertyatartó Hessian Fehér 12 CM

Gyertyatartó Hessian Fehér 12 CM

House Doctor Gyertyatartó Hessian Fehér - A Hessian egy dekoratív fehér gyertyatartó, gyönyörű csipke mintával. Varázslatos fények, meghitt hangulat otthonában.