Alacsonyabb ár! Üveg lámpás Spot 16cm Nagyobb

Üveg lámpás Spot 16cm

HURdot0106

Új termék

GreenGate Üveg lámpás Spot - A dekoratív fehér pöttyös mintás lámpás romantikus hangulatot csempész otthonodba.

Bővebb leírás

2 darab

5 993 Ft‎

-25%

7 990 Ft‎

Adatlap

Méret16 cm
SzínSzürke
Anyagüveg

Egyéb infó

A gyertyatartók eleganciájuk miatt hosszú évszázadok óta világszerte az otthonok, lakásdekorációk, asztali díszítések közkedvelt szereplője. A nálunk is kapható gyertyatartók népszerűségét az adja, hogy gyártóink mindig odafigyelnek a minőségre és az egyedi hangulatos kivitelre, illetve arra , hogy minden otthonba a megfelelő gyertyatartó kerülhessen. A dekoratív fehér pöttyös mintás lámpás romantikus hangulatot csempész otthonodba.

Magasság: 16 cm

Anyaga: üveg

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sok minden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

GreenGate  GreenGate  GreenGate  GreenGate

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Üveg lámpás Spot 16cm

Üveg lámpás Spot 16cm

GreenGate Üveg lámpás Spot - A dekoratív fehér pöttyös mintás lámpás romantikus hangulatot csempész otthonodba.