Bőrönd -Egér orvosi ruha szett

16-6028-00

Új termék

Maileg Egér orvosi ruha szett bőröndben - Komplett orvosi ruhaszett és orvosi kellékek fémbőröndben. 

Bővebb leírás

1 darab

6 990 Ft‎

Adatlap

Méret11 cm
Színszínes
Anyag100% pamut, fém

Egyéb infó

A kis fémbőrönd egy komplett orvosi ruhaszettet és orvosi kellékeket rejt. Benne megtalálod a doktor bácsi köpenyét, az asszisztense kötényét, egy gipszet, egy fityulát és egy tablettát. A ruhákat fel tudod adni a Maileg egérkékre.

Anyaga: 100% pamut, fém, műanyag

Méret: 16 cm

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Bőrönd -Egér orvosi ruha szett

Bőrönd -Egér orvosi ruha szett

Maileg Egér orvosi ruha szett bőröndben - Komplett orvosi ruhaszett és orvosi kellékek fémbőröndben.