Egérlány Blanka gyufásdobozban

16-9720-01

Új termék

Maileg Egérlány Blanka gyufásdobozban - Pöttyös szoknyás, bájos egérlány a Maileg-től. Kényelmes gyufásdoboz ágyban fekszik takaróval. 

Bővebb leírás

6 darab

6 990 Ft‎

Adatlap

Méret10 cm
Színszínes
Anyag100% pamut,papír

Egyéb infó

Blanka a mi kedves, mindig divatos kis egérbarátnőnk. Piros pöttyös szoknyájában nagyon trendi. A kedves és bájos egérlánykát mindenki nagyon szereti. Hűséges és megbízható barát. Pici, pöttyös szoknyája levehető.

Fedezd fel a Maileg birodalom bájos és kedves egérlakóit és a hozzájuk tartozó kiegészítő ruhákat, bútorokat és járműveket.

Anyaga: 100% pamut,len, papír
Méret: 10 cm

Kezelési útmutató: 30 ° C-on mosható

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Egérlány Blanka gyufásdobozban

Egérlány Blanka gyufásdobozban

Maileg Egérlány Blanka gyufásdobozban - Pöttyös szoknyás, bájos egérlány a Maileg-től. Kényelmes gyufásdoboz ágyban fekszik takaróval.