Egérlány Blanka gyufásdobozban

16-9720-01

Új termék

Maileg Egérlány Blanka gyufásdobozban - Pöttyös szoknyás, bájos egérlány a Maileg-től. Kényelmes gyufásdoboz ágyban fekszik takaróval. 

Bővebb leírás

5 darab

6 990 Ft‎

Adatlap

Méret10 cm
Színszínes
Anyag100% pamut,papír

Egyéb infó

Blanka a mi kedves, mindig divatos kis egérbarátnőnk. Piros pöttyös szoknyájában nagyon trendi. A kedves és bájos egérlánykát mindenki nagyon szereti. Hűséges és megbízható barát. Pici, pöttyös szoknyája levehető.

Fedezd fel a Maileg birodalom bájos és kedves egérlakóit és a hozzájuk tartozó kiegészítő ruhákat, bútorokat és járműveket.

Anyaga: 100% pamut,len, papír
Méret: 10 cm

Kezelési útmutató: 30 ° C-on mosható

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

    

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Egérlány Blanka gyufásdobozban

Egérlány Blanka gyufásdobozban

Maileg Egérlány Blanka gyufásdobozban - Pöttyös szoknyás, bájos egérlány a Maileg-től. Kényelmes gyufásdoboz ágyban fekszik takaróval.