Fogtündér egérlány fémdobozzal

16-8730-01

Új termék

Maileg Fogtündér Egérlány dobozban - Varázslatos Maileg fogtündér egérlány varázspálcával, pici foggyűjtő fémdobozkával, gyufásdobozban. 

Bővebb leírás

6 darab

8 890 Ft‎

Adatlap

MéretMéret: 12 cm
Színszínes
Anyag100% pamut, papír

Egyéb infó

A Fogtündér egy szuperbájos egérlány alakjában hozza el a vigasztalást a kicsikhez, akik elvesztették első tejfogacskáikat. Varázslatos egértündérünknek van a hátán egy pici hátizsák, amibe az érmék rejthetőek. Természetesen a foggyűjtő dobozkája  is mindig nála van. Most éppen egy csodás arany színű és szív alakú praktikus kis fémdobozt hordoz magával, amiben a pici fogak összegyűjthetőek.

Anyaga: fém, pamut, papír
Mérete: 12 cm

Tisztítás: 30 ° C-on mosható!

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

Maileg  Maileg  Maileg  Maileg 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Fogtündér egérlány fémdobozzal

Fogtündér egérlány fémdobozzal

Maileg Fogtündér Egérlány dobozban - Varázslatos Maileg fogtündér egérlány varázspálcával, pici foggyűjtő fémdobozkával, gyufásdobozban.