Fogtündér egérlány fémdobozzal

16-8730-01

Új termék

Maileg Fogtündér Egérlány dobozban - Varázslatos Maileg fogtündér egérlány varázspálcával, pici foggyűjtő fémdobozkával, gyufásdobozban. 

Bővebb leírás

5 darab

8 890 Ft‎

Adatlap

MéretMéret: 12 cm
Színszínes
Anyag100% pamut, papír

Egyéb infó

A Fogtündér egy szuperbájos egérlány alakjában hozza el a vigasztalást a kicsikhez, akik elvesztették első tejfogacskáikat. Varázslatos egértündérünknek van a hátán egy pici hátizsák, amibe az érmék rejthetőek. Természetesen a foggyűjtő dobozkája  is mindig nála van. Most éppen egy csodás arany színű és szív alakú praktikus kis fémdobozt hordoz magával, amiben a pici fogak összegyűjthetőek.

Anyaga: fém, pamut, papír
Mérete: 12 cm

Tisztítás: 30 ° C-on mosható!

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

    

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Fogtündér egérlány fémdobozzal

Fogtündér egérlány fémdobozzal

Maileg Fogtündér Egérlány dobozban - Varázslatos Maileg fogtündér egérlány varázspálcával, pici foggyűjtő fémdobozkával, gyufásdobozban.