Fogtündér egérfiú fémdobozzal, ÚJ

16-0731-01

Új termék

Maileg Egérfiú Fogtündér dobozban ÚJ - Varázslatos Maileg fogtündér egérfiú varázspálcával, pici foggyűjtő fémdobozkával, új nadrágos változatban.

Bővebb leírás

6 darab

8 890 Ft‎

Adatlap

MéretMéret: 12 cm
Színszínes
Anyag100% pamut, papír

Egyéb infó

A Maileg kedves fogtündér egérfiúja, aki éjszaka meglátogatja azokat a gyerekeket, akiknek kiesett egy foguk. Eljövetele enyhíti a fogelvesztés fájdalmát. A kedves egérke egy kis hátizsákot visel, amelybe pici érméket lehet rejteni. Pici fogtündérünk egy bájos dobozkában lakik. A doboz az egérke mellett tartalmaz egy pici szív alakú fémdobozkát, amibe a kiesett fogakat lehet gyűjteni.

A fogtündér fiú vadonatúj öltözékében a Maileg egyik legnépszerűbb textil egérkéjének a legújabb 2020-as verziója.

Anyaga: 100% pamut, papír, fém

Méret: 12 cm

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

    

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Fogtündér egérfiú fémdobozzal, ÚJ

Fogtündér egérfiú fémdobozzal, ÚJ

Maileg Egérfiú Fogtündér dobozban ÚJ - Varázslatos Maileg fogtündér egérfiú varázspálcával, pici foggyűjtő fémdobozkával, új nadrágos változatban.