Ágy, fekete

11-6033-07

Új termék

Maileg Ágy, fekete - Fekete fa ágy Maileg textil figurákhoz. Rendezd be bútorokkal a varázslatos Maileg birodalom otthonait!

Bővebb leírás

1 darab

8 990 Ft‎

Adatlap

MéretMérete: hossza: 40 x 17 cm
Színfekete
Anyagfa

Egyéb infó

Ágyneművel – takaróval és párnával felszerelt kényelmes egyszemélyes ágy a Maileg nyulak és egerek részére. Mert álmodozni jó…

Anyaga: fa, pamut

Mérete: hossza: 40x17 cm

Maileg

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

    

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Ágy, fekete

Ágy, fekete

Maileg Ágy, fekete - Fekete fa ágy Maileg textil figurákhoz. Rendezd be bútorokkal a varázslatos Maileg birodalom otthonait!