Párnahuzat Meryl mega white 40x40cm

QUICUS40EMEM0102

Új termék

GreenGate Párnahuzat Meryl mega white  40x40cm - Romantikus hangulatú, egyik oldalán virágokkal, másik oldalán zöld alapon fehér pöttyökkel díszített párnahuzat. A steppelt, virágmintás párnahuzat varázslatos tavaszi hangulatot teremt otthonodban!

Bővebb leírás

1 darab

10 490 Ft‎

Adatlap

Méret40×40 cm
Színfehér, pink, zöld
Anyag100% pamut

Egyéb infó

Párnahuzat Meryl mega white 40x40cm

A GreenGate Mary white romantikus hangulatú díszpárnahuzatának karakteres és domináns mintázata vonzza a szemet. A piros rózsamintát  egy finom viráglánc keretezi a párnahuzat szélén. A párna másik oldala zöld alapon fehér pöttyös. A párnahuzat steppelt kivitelben készült. Kombináld a párnahuzatot a GreenGate hasonló színvilágú steppelt ágytakaróival!

Méret: 40×40 cm

Anyaga: 100% pamut

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sok minden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

GreenGate  GreenGate  GreenGate  GreenGate

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Párnahuzat Meryl mega white 40x40cm

Párnahuzat Meryl mega white 40x40cm

GreenGate Párnahuzat Meryl mega white  40x40cm - Romantikus hangulatú, egyik oldalán virágokkal, másik oldalán zöld alapon fehér pöttyökkel díszített párnahuzat. A steppelt, virágmintás párnahuzat varázslatos tavaszi hangulatot teremt otthonodban!