Alacsonyabb ár! Műanyag Lily petit white pohár Nagyobb

Műanyag Lily petit white bögre

MELMUGLLP0106

Új termék

GreenGate Műanyag Lily petit white bögre - Bájos, rózsás műanyag pohár a kicsi gyerekkezekbe! Tökéletes választás a mindennapokra, de születésnapi bulin és kerti partin is nagy sikere lesz a gyerekek körében.

Bővebb leírás

3 darab

1 832 Ft‎

-20%

2 290 Ft‎

Adatlap

Méret2 dl
Színzöld, pink
Anyagműanyag

Egyéb infó

Műanyag Lily petit white pohár

Bájos kis rózsák a legkisebbeknek!

Tökéletes piknikezésre, gyermek születésnapjára és mindennapokra! A műanyag pohárban különösen ízletes az almalé, ásványvíz és limonádé. A GreenGate Lily sorozatának vidám virágmintája örömteli hangulatot biztosít - akár otthon a konyhai asztalnál, akár az úton vagy egy pikniken. A műanyagból készült edények nemcsak szépek, hanem mindenekelőtt praktikusak is! Nem probléma, ha leesik az asztalról – nem fog összetörni, elrepedni.  

Anyag: műanyag

Méret:  Átmérő: 8 cm | Magasság: 9 cm

Kezelési útmutató: Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőbe nem ajánlott a használata!

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sok minden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

GreenGate  GreenGate  GreenGate  GreenGate

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Műanyag Lily petit white bögre

Műanyag Lily petit white bögre

GreenGate Műanyag Lily petit white bögre - Bájos, rózsás műanyag pohár a kicsi gyerekkezekbe! Tökéletes választás a mindennapokra, de születésnapi bulin és kerti partin is nagy sikere lesz a gyerekek körében.