Porcelán bögre Amelie black

STWLATGNAME9906

Új termék

Gate Noir Porcelán bögre Amelie black - Elegáns formájú, fekete alapon magnolia díszítésű porcelán latte bögre. Induljon egy finom latte kávéval a napod!

Bővebb leírás

6 darab

4 990 Ft‎

Adatlap

MéretMéret: Átmérő: 8 cm | Magasság: 10,5 cm Térfogat: 3,5 dl
Színfekete, pink, arany
AnyagPorcelán

Egyéb infó

Az art deco stílus varázsában tündöklő fekete alapon rózsaszín magnólia virág mintával díszített porcelán latte bögre a GreenGate prémium kollekciójának a Gate Noir-nak az egyik legtündöklőbb darabja! A ’20-as évek báját felvonultató elegáns minta és arany részletek egyedivé és különlegessé teszik a kávézás élményét nap mint nap…

Anyaga: porcelán

Méret: Magasság: 10,5 cm
Térfogat: 3,5 dl

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használata az aranyozott részek miatt!

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

    

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Porcelán bögre Amelie black

Porcelán bögre Amelie black

Gate Noir Porcelán bögre Amelie black - Elegáns formájú, fekete alapon magnolia díszítésű porcelán latte bögre. Induljon egy finom latte kávéval a napod!