Mini pitesütő Mint dot Nagyobb

Mini pitesütő Mint dot

PIEdismindot3406

Új termék

GreenGate mini pitesütő Mint dot - Romantikus hangulatú, menta színű, szélein hullámos dizájnú mini pitesütő tálka - egyszemélyes mini piték, parfék készítéséhez.

Bővebb leírás

1 darab

1 990 Ft‎

Adatlap

Színmenta
AnyagPorcelán

Egyéb infó

GreenGate  mini pitesütő menta színben - a tökéletes pitékhez. Készíts Te is pici, egyszemélyes pitéket  - lepd meg barátaikat a kedvenc gyümölcsös pitéikkel. Csodaszép - klasszikus pöttyös minta egy kellemes menta színben! Ha kedveled a vidéki stílust  - tökéletes kiegészítője lesz konyhádnak a GreenGate mint dot mini pitesütő. 

Anyaga: porcelán

Átmérő: 

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sok minden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

GreenGate  GreenGate  GreenGate  GreenGate

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Mini pitesütő Mint dot

Mini pitesütő Mint dot

GreenGate mini pitesütő Mint dot - Romantikus hangulatú, menta színű, szélein hullámos dizájnú mini pitesütő tálka - egyszemélyes mini piték, parfék készítéséhez.