Porcelán mini tányér Isobel black

STWSMAISB9906

Új termék

GreenGate Porcelán mini tányér Isobel black - Romantikus hangulatú, fekete alapon virágmintás mini tányér. Tökéletes a sütemények, desszertek tálalására. 

Bővebb leírás

6 darab

3 490 Ft‎

Adatlap

MéretÁtmérő: 15 cm
Színfekete, virágos
AnyagPorcelán

Egyéb infó

Reggeli snack, friss gyümölcs vagy egy finom desszert? A Green Gate Isobel black mini porcelán tányérja minden esetben tökéletes választás! Az éjjfekete háttérből előbújó virágok csodás romantikus hangulatot varázsolnak az asztalra. Kombináld az Isobel black mini tányért a GreenGate többi termékével.


Anyaga: porcelán
Magasság: 1,5 cm | Átmérő: 15 cm

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben nem használható!

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

    

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Porcelán mini tányér Isobel black

Porcelán mini tányér Isobel black

GreenGate Porcelán mini tányér Isobel black - Romantikus hangulatú, fekete alapon virágmintás mini tányér. Tökéletes a sütemények, desszertek tálalására.