Alacsonyabb ár! Porcelán bögre Ruby petit white gyerekeknek Nagyobb

Porcelán bögre Ruby petit white gyerekeknek

STWKMURUP0106

Új termék

GreenGate Porcelán teásbögre Ruby petit white - Bájos, virágokkal és pöttyökkel díszített, kicsi gyerekkezekbe való porcelán füles bögre. 

Bővebb leírás

4 darab

2 542 Ft‎

-15%

2 990 Ft‎

Adatlap

Méret3 dl
Színrózsaszín, fehér
AnyagPorcelán

Egyéb infó

A GreenGate Ruby petit white bájos porcelán gyerekbögréjét azonnal a szívünkbe zártuk.  A pici gyerek kezekbe tervezett bögrét egyszerű fehér és a pink színek jellemzik. A kedves rózsaszín szívminta, a csíkok és a virág díszítés díszítés igazán lányos hangulatot varázsol. A fogantyú lehetővé teszi a legkisebbek számára is, hogy anya nélkül próbálkozzanak az ivással. 

Fedezd fel a Ruby petit white kollekció többi termékét is!

Anyaga: porcelán

Méret: Magasság: 8 cm | Szélesség: 8 cm

Térfogat: 2,5 dl

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható.

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sok minden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

GreenGate  GreenGate  GreenGate  GreenGate

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Porcelán bögre Ruby petit white gyerekeknek

Porcelán bögre Ruby petit white gyerekeknek

GreenGate Porcelán teásbögre Ruby petit white - Bájos, virágokkal és pöttyökkel díszített, kicsi gyerekkezekbe való porcelán füles bögre.