Porcelán teásbögre Dot Peach

STWMUGDOT1406

Új termék

GreenGate Porcelán teásbögre Dot Peach - Vidám hangulatú, barackszín alapon fehér pöttyös porcelán füles bögre. A kávézás és teázás meghitt pillanata!

Bővebb leírás

3 darab

4 690 Ft‎

Adatlap

Méret3 dl
Színnarancssárga
AnyagPorcelán

Egyéb infó

Vidám pöttyös bögre a mélabús reggelekre! A barackszínű alapon szabálytalan fehér pöttyök mindenkit felébresztenek és jókedvre derítenek. A porcelán füles bögrében jóízűen és kényelmesen ihatod meg  az ízletes gyümölcsteékat, zöld- vagy fekete teákat.

Anyag: porcelán

Méret: Átmérő: 10 cm | Magasság: 9 cm

Térfogat: 3 dl

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható! 

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sok minden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

GreenGate  GreenGate  GreenGate  GreenGate

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Porcelán teásbögre Dot Peach

Porcelán teásbögre Dot Peach

GreenGate Porcelán teásbögre Dot Peach - Vidám hangulatú, barackszín alapon fehér pöttyös porcelán füles bögre. A kávézás és teázás meghitt pillanata!