Lakberendezés webshop, vintage lakberendezés - Skandi Trend

Rólunk

SkandiTrend - egyedi stílus a lakberendezésben.

Cégünk 2011-ben webáruházként indulva a romantikus lakberendezés, a vintage stílusú konyhai kiegészítők, a skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával foglakozik. A célunk az volt,hogy eljuttassunk Magyarországra egy olyan lakberendezési designt, amely az itthoni belsőépítészetben és lakberendezési kiegészítőkben még kevésbé ismert és kevésbé elérhető! 2015-ben a webáruházunk mellé megnyitottuk üzletünket Budaörsön, ahol a látogatók személyesen is megcsodálhatják az egyedi termékeinket.

 
Kínálatunkban hagyományos dán márkák termékeit kínáljuk, amellyel könnyedén belecsöppenhet az egyedi skandináv lakberendezés hangulatába. Ezek között a termékek között megtalálhatja a különleges és egyedülálló mintával tervezett porcelán és textil termékeiről híres 
Green Gate, a romantikus és rusztikus stílusú, provence hangulatát idéző La Finess gyártó termékei. Susan Lordi művésznő által készített Willow Tree szobrokat és a Velence mellől 
Muránóból származó egyedi üveg ékszereinket. Továbbá a stílusos és elegáns skandináv design gyártók a Hübsch, Krasilnikoff, Bloomingville és Madam Stoltz és az egyedi kinézetű és készítésű Maileg kollekció termékei, amely a meghitt karácsonyi és húsvéti hangulatot varázsol otthonába.

 
Termékein között kedvére válogathat a romantikus stílusú 
porcelán bögreporcelán tálágytakarókpárnahuzatok, a rusztikus stílusú porcelán fogantyúgyertyatartó, és a vidéki stílusú porcukorszórófűszertartósütőformák és textilekből.