Népszerű eladások

Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek


Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Esküvői ajándék ötletek és tippek! - Találd meg listánkban a tökéletes nászajándékot!

Esküvői ajándék ötletek és tippek! - Találd meg listánkban a tökéletes nászajándékot!

Esküvői ajándék ötletek és tippek
Találd meg listánkban a tökéletes nászajándékot!

Ha nyár – akkor kezdődik az esküvői szezon! Már a meghívót is megkaptad? Akkor bizonyára most már az esküvői ajándékon agyalsz. És nálunk épp jó helyen olvasgatsz, hiszen mi számos klassz nászajándék tippel/ötlettel tudunk segíteni Neked!

Légy kreatív és eredeti. Lehetőleg ne a pénzes borítékba gondolkodj, az annyira snassz! (Kivéve persze, ha ez a pár külön kérése). A mi esküvői ajándéklistánkon garantáltan találsz olyan egyedi és különleges ajándékot az ifjú pár számára, amitől még a vőlegény is könnyekig hatódik.

A fő téma: esküvő és a nagybetűs SZERELEM

A romantikát és meghittséget kedvelő pároknak tökéletes ajándék ötlet egy szívhez szóló, a szerelmüknek és az nagy eseménynek is emléket állító szobrocska. Susan Lordi amerikai szobrásznő Willow Tree párokat formázó szobrai (Együtt, Ígéret, Körülötted) amellett, hogy egy örök érvényű szép emléke lesz az esküvőnek – művészi mondanivalójával szeretetet és harmóniát visz a közös otthonba.

Próbálkozhatunk olyan otthoni kiegészítők ajándékozásával is, ami a pár jövőbeni összetartozását fejezi ki. Egy azonos formavilágú és mintájú, de különböző színű bögrepár igazán jópofa ajándék lehet, akár a snasszos boríték kiegészítéseként is ajándékozhatjuk!

Jópofa, vidám és kicsit infantilis baráto közti ajándékba gondolkodva a nagy nap emlékének állít emléket a dán Maileg cég nászutas egérpárja, amit a még mindig gyermeklelkű pár garantáltan imádni fog.

Háztartási kiegészítő ajándékba? Miért ne? Ha az ötlet találó és eredeti?

A fiatal párok a mai világban már nem a szülői házból vonulnak az oltár elé. A nagy nap előtt már együtt élnek – hónapok, akár több év távlatában. Az új életszakaszuk pedig az esküvő mellett többnyire együtt jár a „fészekrakással”, az új otthon kialakításával is. Ebben az esetben pedig mi lehetne tökéletesebb ajándék, mint egy lakberendezési kiegészítő, egy konyhai eszköz. Amerikából származik a nászajándék lista ötlete is. Ezen a fiatal pár előre leírja, milyen ajándékoknak örülne. A lista használata kizárja a felesleges, haszontalan ajándékokat és a duplikátumokat is. Persze nem minden esküvői meghívóhoz mellékelnek ilyen listát. Ebben az esetben mégis mit tegyünk? Sose felejtsük el, hogy az esküvői ajándék esetén mindig a minőségen és ne a mennyiségen legyen a hangsúly! Az esküvő ideális alkalom arra, hogy olyan különleges egyedi tervezésű és kiváló minőségű terméket válasszunk ajándékozásra, amit az ünnepelt pár a sima hétköznapokon nem engedhet meg magának! Egy csodás ezüst evőeszköz készlet vagy egy kiváló minőségű steppelt ágytakaró a kiváló minőségű termékeiről híres GreenGate márkától. A dán gyártó csodaszép porcelánjai közül egy igazán egyedi és személyre szabott teázó szett is garantált sikert fog aratni. A gasztronómiáért rajongó fiatal pár pedig biztosan nagyon fog örülni egy-egy House Doctor vagy Ib Laursen nagy méretű tapasnak vagy különleges kivitelezésű vágódeszkának.

Reméljük tudtunk néhány jó tippet adni a leendő nászajándékra! Ha már túl vagytok a nagy napon és az ajándékozáson, írjátok meg nekünk az ajándék fogadtatása milyen volt! Ha pedig még mindig bizonytalan vagy mit is ajándékozz – Válaszd a Skandi Trend ajándékutalványát!