Népszerű eladások

Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek


Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Üdvözlünk a Skandi Trend lakberendezési webáruház megújult weboldalán!

Üdvözlünk a Skandi Trend lakberendezési webáruház megújult weboldalán!

Üdvözlünk a Skandi Trend lakberendezési webáruház megújult weboldalán!

- Regisztrálj nálunk az állandó -5%-os kedvezményért!

- A kedvezmény belépés után azonnal látszik a megjelenített áron!

- A régi weboldalon már regisztrált vevőinknek is újra kell regisztrálniuk a új honlapon az adatvédelmi törvény miatt! (a régi jelszavukhoz ui. mi nem férünk hozzá, ezért kell megújítani a regisztrációt!)

Hosszú hónapok óta dolgozunk azon, hogy egy arculatilag és tematikailag is szebb, praktikusabb és könnyebben kezelhető weboldalt tudjunk biztosítani vásárlóink számára!

A megújult weboldalon tematikailag és kereshetőség szempontjából is könnyebben tudtok majd tájékozódni! Főkategóriákat hoztunk létre – Konyha – Lakás és Deko – Életmód – Márkák – Inspirációk. Minden főkategóriához több alkategória tartozik, amikben tudtok majd részletesen is keresni. A Konyha szekcióban például tudsz majd keresni aszerint, hogy milyen anyagból készült terméket szeretnél, de aszerint is, hogy milyen témában keresel – pl terítés, sütés-főzés. A Lakás/deko kategória otthonunk életterére és a dekorációs elemekre fókuszál – itt is rengeteg alkategóriát találhattok, amiben remélhetőleg gyorsan megtaláljátok azt, amit kerestek. Az életmód kategóriába elsősorban a mindennapi életünket szebbé és élvezetesebbé tévő termékeket találtok, mint például táskák, ékszerek, teák, könyvek vagy zöld termékek. A márkák kategóriában értelemszerűen 1-1 adott márka termékeire lehet majd rákeresni. Az Inspirációk kategóriában pedig évszaktól és aktuális ünneptől függően nyújtunk inspirációkat – termékek ajánlása révén.

Az új weboldal legnagyobb újdonsága mégis az lesz, hogy kibővítjük a választható fizetési és a szállítási módokat. Az utánvétes és a banki átutalás mellett hamarosan választható opció lesz a bankkártyás fizetés és a PayPal is… A szállítási módokban a háztól-házig futárszolgáltatás és a bolti személyes átvétel mellett választani lehet majd a Pickup pontokat és a Foxpost szolgáltatását is! Reméljük a kibővített szolgáltatásunkkal sokaknak könnyítjük meg a rendelési folyamatot!

A Skandi Trend új weboldalán - a korábbi vásárlóknak is újonnan kell regisztrálniuk. Sajnos mivel új rendszerre váltottunk nem tudjuk áthozni a régi adatbázist. Ahhoz, hogy kedvet csináljunk a regisztrációhoz - mert tudjuk, hogy ezzel óriási bizalmat adtok nekünk - minden új regisztrált vásárlónknak adunk -5% állandó kedvezményt a webáruházas vásárlásából. Ezenkívül egy komplex, több szintes hűségprogramot is kidolgoztunk a törzsvásárlóink számára - amit garantáltan imádni fogtok! A Hűségprogramunkról részletesen itt olvashattok!

Nagy örömmel és köszönettel vesszük a véleményeteket az új weboldalunkról! Akár pozitív, akár negatív – nyugodtan írd meg nekünk a skandi@skanditrend.hu email címre. Véleményeket, ötleteket, további tippeket is szívesen várunk!