Népszerű eladások

Kategóriák

Információ

Gyártók

Új termékek


Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

A Skandi Trend karácsonyi ajtódísze DIY

A Skandi Trend karácsonyi ajtódísze DIY

Skandináv karácsonyi koszorú és ajtódísz Maileg Pixy manó és GreenGate autós dísz felhasználásával.

Előző blog bejegyzésünkben már körbejártuk a skandináv stílusú karácsonyi koszorúk fajtáit és elkészítési módjait. Most a Skandi Trend saját DIY karácsonyi koszorúit és annak elkészítését mutatjuk be Nektek lépésről-lépésre.

Mivel imádjuk a piros sapkás Maileg manókat – számunkra ők jelentik a tökéletes skandináv ünnepi dekorációt. Így hát nem kellett sokat törnünk a fejünket, hogy milyen ünnepi ajtódíszt is készítsünk idén a Skandi Trend üzlet ajtajára. Célunk, hogy egy egyszerű, letisztult, a skandináv hangulatot és életérzést tökéletesen visszaadó és látványos – és persze Minket is maximálisan képviselő karácsonyi dekorációt alkossunk!

 

Karácsonyi koszorú- és ajtódísz Maileg manókkal

A skandináv stílus letisztultságát és természetességre törekvő hangsúlyát  figyelembe véve döntöttünk a fa ráma, az eukaliptusz és a kis kedvenc Maileg manók felhasználása mellett.

Hozzávalók:

 • fa ráma (23 cm átmérőjű)
 • eukaliptusz ág (kis levelű) – használhatsz műeukaliptuszt is, de akkor le kell mondanod az illatról…
 • fém huzal (zöld színű)
 • GreenGate piros zsinór
 • GreenGate Bianca red mini csipeszek
 • Maileg Pixy Manó figurák 26 cm-esek, amiknek a kezeiben és a lábaiban apró mágnesek vannak belevarrva!

 

Első lépés: A fa ráma tetején lévő rögzítő csavart lazítsd meg egy kicsit. A ráma két kerete így elválik egymástól. A keretek közé keresztbe-kasul fűzd be a piros GreenGate zsinórt.

Második lépés: Válaszd ki a megfelelő eukaliptusz ágakat. Ezeket körkörösen rögzítsd a farámán a zöld huzallal. A huzal zöld színe miatt nem lesz feltűnő, beleolvad az eukaliptusz levelek sokaságába.

Harmadik lépés: A Maileg manók rámára ültetése már gyerekjáték. A kifeszített zsinórt és a zöld huzalt is használhatod rögzítésükre. A Maileg manók kezében és lábában pici mágneseket rejtettek a gyártók – így minden fémhez masszívan rögzülnek!

Negyedik lépés: A faráma csavaros rögzítőjénél egy szép madzagot fűzünk be a koszorúnkba – ezzel fogjuk felakasztani az elkészült Maileg manós skandináv koszorút. A rámába kifeszített zsinórra pici GreenGate csipeszeket tettünk dekorációnak – amivel apró üzeneteket vagy képeket lehet ráadásként rögzíteni a karácsonyi koszorúra.

    

Karácsonyi koszorú- és ajtódísz GreenGate piros autóval

A skandináv országok egyik kedvelt ünnepi dekorációja a fenyőfát szállító piros autó. A dán GreenGate karácsonyi kollekciójának is egyik kedvenc darabja ez a fellógatható piros autó. A Joselyn red piros autóját fogjuk mi is felhasználni a második karácsonyi koszorúnkhoz.

A hozzávalókon csak minimálisan változtattunk. Az eukaliptusz ágak helyett itt fenyőágakat és pici tobozdíszeket használtunk fel a ráma dekorálására.

Hozzávalók:

 • fa ráma (23 cm átmérőjű)
 • fenyőág
 • fém huzal (zöld színű)
 • GreenGate piros zsinór
 • pici tobozok
 • GreenGate Bianca red mini csipesz
 • GreenGate Joselyn red autós dísz

Első lépés: A két ráma közé ügyesen – nagyobb réseket hagyva - keresztbe befűzzük a piros GreenGate zsinórt.

Második lépés: A zöld huzal segítségével itt is felrögzítjük a fa rámára a fenyőágakat. Az apró tobozokat ragasztópisztollyal rögzítjük a tűleveleken.

Harmadik lépés: A csavaros rögzítő alatti résbe itt először a GreenGate autós dísz zsinórját fűzzük be – a piros autót így a ráma közepébe lógatva. Ezután  a piros tartózsinórt is rögzítjük felül.

 

A skandináv stílusú karácsonyi koszorúkhoz hozzávalókat megtalálod a Skandi Trend webáruházban!

Négyféle egységcsomagot állítottunk össze - amelyekkel otthon Te is 10-15 perc alatt összeállíthatod a karácsonyi koszorút! 

     

            Maileg manó fiús                    Maileg Manó lányos                  GreenGate piros autós              GreenGate baglyos 

Maileg manók itt!

A Maileg Pixy manókból keresd a 26 cm-es és a 31 cm-es figurákat, GreenGate karácsonyfadíszekből is bőven válogathatsz. A piros helyett rózsaszín és arany színű autóval, de akár piros vagy ezüst gombával, bagollyal is díszítheted a koszorút. Zsinórokat, szalagokat, dekorációs kiegészítőket is bőven találsz webáruházunkban!

GreenGate karácsonyi dekorációk itt!